Οι ελκυστικότερες κατοικίες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εντυπωσιακές πόρτες εισόδου. Οι πόρτες εισόδου οδηγούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους στην κατοικία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» όπως το κρύο, τον θόρυβο και ασφαλώς… τους διαρρήκτες! Οι πόρτες εισόδου της ALUMIL δύναται να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά σχέδια, διαθέτοντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Η ALUMIL προσφέρει πολλές επιλογές σε πάνελ πλήρωσης, συμπεριλαμβανομένων πάνελ αλουμινίου ή γυάλινων πάνελ και είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές αρχιτεκτονικές τάσεις και αισθητικές προτιμήσεις.

MD9660

Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου ικανοποιητικών επιδόσεων, ιδανική σειρά για αντικαταστάσεις, συνδυάζοντας ασφάλεια και λειτουργικότητα με χαμηλό κόστος επένδυσης.

M11000

Θερμομονωτικό σύστημα θυρών εισόδου που προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και επίπεδες επιφάνειες για εύκολη πρόσβαση από παιδιά και ΑΜΕΑ.

© 2022 All rights reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδας Epsilon Services

Scroll to top